Compleet verzorgde Ghana reis-Moon&Star Guesthouse

Reis door Ghana - compleet verzorgde 3, 4 of 5-daagse reis door Ashanti-Ghana

Wanneer je door Ghana reist is het soms lastig om te bepalen waar je het beste heen kunt gaan. Welke bezienswaardigheid is nou écht de moeite waard? Hoe ver liggen de highlights uit elkaar, welke excursies zijn te combineren op één dag? Hoe reis ik naar al die mooie plekken en wat kost dat? Dit zijn slechts enkele vragen.

Nieuw in ons aanbod: Een compleet verzorgde tour door Ashanti-GhanaMoon&Star guesthouse heeft het antwoord op al deze vragen. Vanaf nu bieden wij compleet verzorgde reizen door 'ons' stukje Ghana dat vol met verborgen schatten zit. De reizen zijn prima te combineren met andere reisplannen door Ghana. Moon&Star guesthouse ligt op de route van Accra, Kumasi of de Volta naar het noorden.

Stel dat je heel graag op je rondreis door Ghana olifanten wilt spotten in Mole park dan is deze reis door Ashanti een perfecte tussenstop.

De 3-daagse reis is heel geschikt wanneer je voor langere tijd in Ghana bent als expat of vrijwilliger en je een lang weekend wilt genieten.

Wil je je als reiziger meer onderdompelen in de rijke Ashanti cultuur én heb je meer tijd tot je beschikking, kies dan voor de 5-daagse tour.Klik op de 'Schema-button' voor een duidelijk overzicht van de 3 pakketten
Reis door Ghana compleet verzorgde Ashantie tours
7 redenen waarom de Moon&Star Ashanti tour iets voor jou is!

1. Compleet verzorgd
2. Lokale gidsen en chauffeurs
3. Geweldige accommodatie
4. Ontspannen omgeving
5. Excursies naar 'hidden gems'
6. Heerlijk eten
7. En toch scherp geprijsd!
"Oase van rust met fijne mensen!
Dit guesthouse is prettig, schoon, fijne mensen die er werken en wordt prima gerund door Patricia. Het eten is heerlijk en gevarieerd! Een fijne plek waar vandaan de omgeving goed te ontdekken is. Echt een aanrader. In de omgeving genoeg te zien en doen; de heilige berg, watervallen, bezoeken van de markt van Kumasi, en een weefdorp."
Liesbeth


De reizen bevatten excursies naar de prachtigste plekken in Ghana


Wandelen door adembenemende natuur, buffalo's en krokodillen spotten, excursies naar craft villages waar ze Kente en Adinkra maken en het beklimmen van een berg is slechts een greep van wat je gaat meemaken tijdens onze geheel verzorgde 3, 4 of 5 daagse reis door Ashanti-Ghana.

Verder maak je ook kennis met de lokale bevolking in ons traditionele Ashanti dorp Banko en ga je zelfs met hen koken tijdens de Traditional cooking class. Onze focus op duurzaam toerisme zie je terug in deze reis, we werken alleen met lokale gidsen, hebben solar energie en we letten op onze impact als organisatie.


Heerlijk ongestoord genieten tijdens jouw reis door Ghana


Dat is waar wij voor zorgen! Moon&Star regelt alles. Het enige wat jij hoeft te doen is er te zijn en te genieten! Avontuurlijke excursies, prachtige omgeving, relaxte accommodatie en elke Ashanti tour van Moon&Star guesthouse wordt afgesloten met een BBQ en een kampvuur.


"Heerlijke plek
Een superfijne plek in Ghana om even de grote steden te ontvluchten. Erg lekker eten. Lieve mensen die er werken. Patricia is een super-host. Geeft ook goede tips over activiteiten en helpt je op weg waar nodig.
Zeker een aanrader tijdens een rondreis door Ghana!"
LiekeDe verschillen en overeenkomsten tussen de meerdaagse reizen door Ghana


Bij alle opties kom je op de dag voor de start aan bij Moon&Star, zodat we op dag 1 echt van start kunnen. Het diner en je overnachting is inbegrepen in de prijs.

Vanzelfsprekend is de 5 daagse reis door Ashanti het meest uitgebreid. Je gaat een berg beklimmen, naar de craft villages, een dag naar Kumasi, naar traditionele shrines, naar de watervallen en de jungle van Bomfobiri en deelnemen aan de Traditional cooking class.

De 4-daagse reis is op de dag naar Kumasi na hetzelfde als de 5-daagse reis.

Bij de 3-daagse reis ga je de berg beklimmen, deelnemen aan de Traditional Cooking class, naar de craft villages en naar Bomfobiri.

Bij alle opties ga je genieten van een picknick bij een waterval en sluiten we af met een heerlijke BBQ met kampvuur.


De reizen door Ghana zijn compleet verzorgd en toch heel scherp geprijsd.


De 5-daagse reis door Ashanti kost €295 pp (6 overnachtingen)

De 4-daagse reis door Ashanti kost €249 pp (5 overnachtingen)

De 3-daagse reis door Ashanti kost €195 pp (4 overnachtingen)


"Deze accommodatie is echt een aanrader!

Op onze rondreis langs verschillende projecten in Ghana hebben we ook een aantal super fijne dagen bij Moon en Star doorgebracht. Super gastvrij, lekker eten en heerlijk midden in t dorpsleven als je dat leuk vindt"
Mijke


Neem contact met ons op voor meer informatie of boek nu je reis met Moon&Star door Ashanti


De prijzen zijn gebaseerd op een deelname van minimaal 2 personen. Wil je alleen deelnemen aan de reis, neem dan even contact met ons op voor de prijs!
De prijzen zijn inclusief: overnachtingen, ook de overnachting op de dag voor aanvang,  maaltijden(ook de picknick, kookles en BBQ), drinkwater, vervoer, entreegelden en de gids.
De lunch in Kumasi, de reis naar Moon&Star guesthouse en de drankjes die genuttigd worden tijdens de reis zijn niet inbegrepen.

Naast deze compleet verzorgde 3,4 of 5 daagse Ashanti reis organiseren wij ook rondreizen op maat door heel Ghana. Lees daar meer over in ons blog
Copyright ©  Moon and Star Guesthouse 2019