Budget guesthouse met een focus op duurzaam toerisme
"2 heerlijke weken.
Perfecte ligging en een even zo goede verzorging in dit kleine guesthouse. Als je Ghana wil ontdekken dan is dit een prima uitvalbasis. Vlak bij het kleine plaatsje Banko tussen de heuvels en de bossen. De lokale bevolking is vriendelijk en gastvrij. De natuur is prachtig en je bent met ruim een uur reizen in de grote stad Kumasi. Kortom een perfecte plek om te wezen."
Wout

Welkom bij ons guesthouse


Moon and Star Guesthouse zorgt al bijna 10 jaar voor geweldige reiservaringen voor onze gasten. Het is de mix van gasten die ons bijzonder maakt; toeristen, vrijwilligers en lokalen.
Daarbij is het ons voornaamste doel om iedereen de meest geweldige Ghana ervaring te geven. Wij staan voor je klaar met heerlijk eten, een babbeltje, (reis)advies en regelen chauffeurs/gidsen. Wat er maar nodig is.
Het guesthouse heeft 6 ruime kamers, een mooie bar en een terras met een magnifiek uitzicht.
Ben je al in Ghana en wil je lekker relaxen en genieten van de geweldige omgeving, of wil je juist naar Ghana komen voor een onvergetelijke rondreis vol rijke ervaringen of om de mooie cultuur te leren kennen als vrijwilliger. Je zal je compleet thuisvoelen hier bij Moon&Star!

Restaurant


Banko is een geweldig en intiem dorp, maar het heeft gelimiteerde opties qua maaltijden. Daarom werkt onze keuken met een vooraf bepaald menu. Maar voel je vrij om je voorkeuren of je dieet wensen te uiten. Ben je vegetarisch/veganistisch? Geen probleem!
Ons restaurant serveert heerlijke huisgemaakte Ghanese maaltijden naast een variëteit aan internationale gerechten. Het Moon&Star team weet als geen ander dat de liefde door de maag gaat, ons eten is 'beroemd' onder reizigers in Ghana.
Ook kan je de workshop 'traditional cooking' volgen bij Frimpomma in het dorp of genieten van onze heerlijke BBQ. Voor beiden geldt een toeslag van €4 en graag vooraf reserveren.

Koude drankjes
Koude drankjes
Verse koffie
Verse koffie
Heerlijk eten
smakelijk eten
Twin room
Twin room
Double room
Double room
Family room
Family room
 

Vind jouw kamer!


Laat je verrassen door onze budget prijzen!
Een deel van duurzaam toerisme is ons geweldige plekje betaalbaar te laten zijn voor iedereen.

Wij hebben de volgende kamers

• Familie kamer met 2 dubbele bedden
• Twee-persoons kamer met 2 enkele bedden
• Eén-persoonskamer
• 3 twee-persoonskamers met een dubbel bed
Al onze kamers hebben, muskietennetten, een ensuite badkamer en een ventilator.

Onze prijzen zijn in Euro's en per persoon per dag/nacht.
Prijzen in EUR Volwassenen Vrijwilligers Kinderen
Vol pension 20 15 13
Half pension 17 13 11
B&B 13 10 8
Alleen slapen 10 7.50 6
1 euro is ongeveer 6 Ghana cedis. Wisselkoers kan verschillen.

Gallerij

Copyright ©  Moon and Star Guesthouse 2019