Zo kom je bij ons paradijsje

Contact & routebeschrijvingMoon and Star Guesthouse
PO Box 298
Effiduasi, Ashanti

GPS coördinaten: N 06° 55.988' W 001° 23.469'
Telefoon/What's app: +233547478353

Voor reserveringen/vragen/opmerkingen stuur een mailtje naar: hello@moonandstarguesthouse.nlWist je dat.......
Moon&Star guesthouse op de route ligt van de Volta en Accra naar het noorden?
Wanneer je via Ejisu-Effiduase-Ejura reist kan je het drukke Kumasi mijden!! En tegelijkertijd wat tijd bij Moon&Star doorbrengen!!

Routebeschrijving vanuit Kumasi met lokaal vervoer:
Op Fuller road, vlakbij de loopbrug over de spoorlijn, vind je de tro tro's naar Effiduase. Neem de
tro tro en stap uit op de eindbestemming, Effiduase station. Daar vind je gedeelde taxi's naar Banko, er staan bordjes op de taxi's. Neem de taxi naar Banko. Vraag de chauffeur om voor het guesthouse te stoppen, Moon&Star ligt namelijk net iets buiten het dorp.
De reis kost je ongeveer Ghc 8,=.

Vanaf Kumasi kan je ook een Uber nemen, Moon&Star is een bekende locatie in de Uber app

Routebeschrijving vanuit Accra met lokaal vervoer:
Neem een bus/tro tro vanaf Circle in Accra richting Kumasi. Vraag de chauffeur/mate of je ter hoogte van het Shell station in Ejisu mag uitstappen. Achter het tankstation kan je een tro tro naar Effiduase vinden(bij de broodverkoopsters).
Neem de tro tro en stap uit op de eindbestemming, Effiduase station. Daar vind je gedeelde taxi's naar Banko, er staan bordjes op de taxi's. Neem de taxi naar Banko. Vraag de chauffeur om voor het guesthouse te stoppen, Moon&Star ligt namelijk net iets buiten het dorp.

Wanneer je het fijn vindt om opgehaald te worden vanaf Mampong, Ejisu of Kumasi, dan regelen we dat graag!


Routebeschrijving met eigen vervoer:

Vanuit Accra:

Volg de weg naar Kumasi tot Ejisu. Vlak voor Ejisu, zo'n 35 km voor Kumasi, ter hoogte van Anita hotel neem je de weg rechts,  richting Effiduase.

Vanuit Kumasi:
Volg de weg naar Accra tot Ejisu. In Ejisu neem je op de rotonde de weg links, vlak na het tro tro station en voor het Shell station, richting Effiduase.

Rijd door tot Effiduasi. In Effiduasi sla je ter hoogte van het tro tro station linksaf. Volg de weg naar het dorp Oyoko. Sla de 1e weg linksaf richting Akrofoso/Banko.
Het eerste dorp dat je tegenkomt is Bomeng en het dorp daarna is Akrofoso. Na een paar minuten rijden zie je aan de rechterkant Bankoman Senior Highschool, 100 meter verder aan de linkerkant vind je Moon and Star guesthouse.